Friday, April 22, 2011

" Kau kan KAWAN aku "

Entry this time , penggunaan BAHASA BAKU sangat berleluasa . Jadi , sile muntah bile perlu , okeng ? 
Kes yang same between this DUA MANUSIE kenal dekat myspace tp rapat gile . Weird isn't it ? 


Alya , Kau selalu call aku kan ? Sampai kau penah cakap ' Kau nie macek , tak pena ingat kat aku . Aku jaa selalu ingat kat kau . Sobbsobb ' . Aku sayang & ingat kau sentiasa laa , macek :))
Tp skrg tak bole syg lebeh lebeh , nanti CHENTA hati dea marah . 
Haha . Fine , Korang daa BAHAGIE :))

 

Haa ! nie lagi sorang . PACEK AQIB :))
Aku pun tak ingatlaa , cane aku bole rapat dgn kau ea ? Haha . Tibe tibe kite jadi kawan rapat sampai kau cakap kat aku ' Macek , Aku kan kawan kau . Bff lagi . Cite aa masalah kau kat aku '


Pacek nie pun daa ade CHENTA hati . Sangat sangat Comel , okeng ? Hope yang sekarang lagi bahagie dari dulu . Kau tetap konon-konon-abang-yang-sayang-adek-dea  :))

Aku harap cepatlaa aku jumpe korang-korang nie . Nak meraban & merapu wehh . HarrHarr~

psst ! aku pun ade CHENTA hati tahu ;))

12 comments:

  1. hahaha...
    aen2...kau ni..buat ak terharu doe..hehe..
    Actually ak pon syg kwn2 aku..hahha..
    kwn yg gile2...sengal!HAHAHHA..Btw,syg kau!!
    jmpe nti oke... =)
    ala...kau pon dh ad org syg kn.hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha , kau sayang aku kan ?
    Sape sayang aku ? kawan kawan aku laa wehh :))

    ReplyDelete
  3. Okee , aku daa single nie . Sayang aku lebeh lebeh okeng ?
    Tak cukup kaseh sayang nie . Hahaha .

    ReplyDelete
  4. sape chenta ati awak?
    ><

    ReplyDelete
  5. chenta Hati saye ? Yang selalu cakap ' melawan melawan ' kat saye Haha
    cerr teke cerr teke ? :))

    ReplyDelete
  6. hurm....susah ni nk teka..

    ReplyDelete
  7. susah la...name 'chenta hati' awak ape?

    ReplyDelete
  8. Haih , sood sungguh . mohamad fadhil amin mazlan . kalau tak silap macam tuulaa eja dea .

    ReplyDelete
  9. lorh..asal sebijik cam name saye?

    ReplyDelete